FC Nordsjællands klubejer risikerer millionregning


D. 24. november 2008 købte FC Nordsjællands nuværende ejer, Allan K., fodboldklubben FC Nordsjælland ud af AKP Holding A/S. I denne uge kæmper Allan K's advokater mod kuratoren for AKP Holding A/S' konkursbo om, hvorvidt Allan K. betalte tilstrækkeligt med penge ved handlen og om overhovedet har ejendomsretten til aktierne. 


Kurator i sagen gør gældende, at Allan K. kun betalte sølle 500.000 kr., for aktier som var et tocifret millionbeløb værd, mens Allan K. gør gældende, at han i sin tid betalte 17. mio. kr. for aktierne og at han dermed har betalt det beløb, som aktierne var værd i år 2008.

 

Advokaterne i sagen afslutter deres procedurer i dag og den endelige afgørelse i sagen falder om 6 uger.

 

Sportsretsadvokaten Jens Bertel Rasmussen udtaler: "Sagen er meget interessant da man forsøger at værdisætte aktiernes værdi tilbage i år 2008. I sådanne sager er det svært at finde den konkrete markedsværdi, da markedsværdien jo er bestemt af, hvor meget potentielle købere på et givent tidspunkt vil betale og udfordringen her bliver, at værdisætte aktierne uden at lade sig påvirke af FC Nordsjællands efterfølgende succes".

 

Sportsretsadvokaten følger sagen tæt og er spændt på dommernes vurdering af sagen: "Det bliver spændende at følge, hvilke omstændigheder dommerne lægger til grund for handlen, da det er det afgørende i forhold til værdiansættelsen".

 

 

 

 

 

 

Programmering:Shopbiz