Nyheder


OL-udtagelse i fodboldverdenen – hvem har ret til spillerne?

Det gennem mange år været diskuteret, hvorvidt fodboldlandshold kan kræve udtagelse af spillere til OL. Dette skyldes, at OL ikke er placeret i den internationale kampkalender, som betegnes FIFA-terminen. OL er derfor ikke en FIFA-turnering. Hermed kan klubber i udgangspunktet ikke tvinges til at afgive spillere til eksempelvis det forestående OL i Rio i 2016. Dette er til stor glæde for klubberne, idet der i samme periode afvikles afgørende kvalifikationskampe til europæiske klubturneringer samtidig med at der er ligastart i mange af de europæiske lande.


Læse hele casen

Ejendomsadministration


Læse hele casen

Bertel Rasmussen advokater ønsker jer en glædelig jul samt et godt nytår!

Kære netværk, Bertel Rasmussen Advokater ønsker jer en glædelig og hjertelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Vi vil samtidig benytte anledningen til at takke for de mange gode relationer, vi har fået til jer i det forgangne år samt de spændende sager, vi har fået lov til at løse for jer i 2015. Vi ser frem til endnu et succesfuldt år i 2016. På glædeligt gensyn. Venlige hilsner Bertel Rasmussen Advokater


Læse hele casen

Platini og Blatters FIFA-dom: 8 års udelukkelse fra al fodboldaktivitet

Forleden faldt afgørelsen i den højprofilerede sag om mulig korruption i forbindelse med FIFA’s præsident Joseph Blatter og UEFA’s præsident Michel Platini’s interne 13-millioners konsulentaftale.


Læse hele casen

FC Vestsjælland indgiver konkursbegæring

Selskabet bag fodboldklubben FC Vestsjælland har mandag den 30. november 2015 begæret sig konkurs. Dette har både sportslige og økonomiske konsekvenser. Bertel Rasmussen Advokater redegører for sagen i dagens artikel.


Læse hele casen

FIFA-sagen fortsat – FIFA afviser Blatter og Plantini appel

FIFA’s appelkomité afviste onsdag den 18. november 2015 FIFA-præsidenten Joseph Blatters og UEFA-præsidenten Michel Plantinis appel af deres respektive provisoriske suspensioner.


Læse hele casen

Rusland suspenderes i international atletik

Det internationale atletikforbund IAAF, besluttede i fredags den 13. november 2015 at suspendere det russiske atletikforbund midlertidigt fra alle internationale konkurrencer, herunder World Athletics Series og OL. Videre er Ruslands værtskab for World Race Walking Team mesterskabet og World Junior mesterskabet i 2016 i fare hvis ikke suspensionen løftes inden


Læse hele casen

Det tyske fodboldforbund indblandes i FIFA’s korruptionsskandale

Tysk politi og skattemyndigheder ransagede tirsdag den 10. november 2015 det tyske fodboldforbund DFB’s hovedkvarter i Frankfurt samt 3 unavngivne personers private hjem. Ransagningen skete på baggrund af en påstået svindelsag, som de tyske medie Der Spiegel, offentliggjorde i fredags, den. 6. november 2015.


Læse hele casen

Bertel Rasmussen Advokaters nylige sejr

Bertel Rasmussen Advokater repræsenterede for nyligt en udlejer, som var blevet sagsøgt af sin lejer for merudgiften for et forbrug i henhold til et varmeanlæg installeret i lejemålet.


Læse hele casen

Videoassistance til fodbolddommere.. er det en god idé?

Vil indførelse af videoassistance til dommere forbedre fodboldsporten eller forværre den?


Læse hele casen
Programmering:Shopbiz