Om os


Bertel Rasmussen Advokater blev grundlagt i Svendborg i 2004.

 

I 2012 åbnede Bertel Rasmussen Advokater ligeledes en filial i København K, hvor firmaets sportsretsafdeling har til huse. Her behandler firmaets erfarne og specialiserede medarbejdere alle typer sportssager.

 

Firmaet ejes i dag af advokat (H) og partner Jens Bertel Rasmussen samt advokat (L) og partner Adam Ringsby-Brandt.

 

Erfaringen rækker dog langt tilbage, da advokat Jens Bertel Rasmussen har drevet advokatvirksomhed siden 1981. Advokat Adam Ringsby-Brandt har siden 2007 været en del af firmaet og har med sin ekspertise og erfaring fra tidligere rådgivervirke hos bl.a. Price Waterhouse Coopers bidraget til firmaets stærke fundament. Bertel Rasmussen Advokater tæller i dag 9 kvalitetsbevidste medarbejdere som du kan læse nærmere om her.

 

Hos Bertel Rasmusen Advokater er vores mål at skabe størst mulig værdi for vores klienter gennem fokuseret og personlig rådgivning, konstant udvikling af kompetencer samt højt serviceniveau.


Firmaet er velkvalificeret indenfor mange juridiske discipliner, såvel privat- som erhvervsretligt. Hertil kommer, at vi er højst specialiserede inden for 5 hovedområder:


Sportsret 

Lejeret 

Dødsbobehandling 

Rådgivning af erhvervsvirksomheder

Køb og salg af udlejningsejendomme

 

Vores klienter tæller både erhvervsvirksomheder og private og ingen sag er for lille eller for stor.

 

Over årene har Bertel Rasmussen Advokater udviklet sig i takt med tiden og er i dag et moderne advokatfirma med en blanding af indarbejdede traditioner kombineret med spændende nytænkning.

 

Advokaterne hos Bertel Rasmussen Advokater er foruden advokatvirket også engagerede i bestyrelsesarbejde, sports- og foreningsaktiviteter, forfatter- samt foredrag- og kursusvirksomhed. Alle vores medarbejdere er desuden dybt engagerede i deres arbejde og miljøet i firmaet er dynamisk og uformelt.

 

Bertel Rasmussen Advokater har således med sine rødder plantet solidt i juraen taget afsæt mod den nye generation – og vi garanterer, at kunne imødekomme alle udfordringer, vores klienter kunne møde på livets vej! 

Programmering:Shopbiz